torstai 13. elokuuta 2015

Langat valmiina

Vaikka tänä vuonna kesä alkoi vasta elokuussa, on käsityöihmisellä ilmeisesti joku sisäinen kello, joka usuttaa siirtymään kesän keveistä virkkaustöistä lämpimämpiin ja värikkäämpiin "kunnon neuletöihin". Niinpä olen loppukesän aikana hankkinut lankoja valmiiksi odottamaan sitä hetkeä, kun vihdoin saan valmiiksi virkatun pitsipuseron. Näistä tosin vain yksi on villaneule, kaksi muuta puuvillaa ja sekoitelankaa.

  
Takki neulotaan Miamista ja Puro Batikista, ohje Novita Kesä 2015 -lehdestä. Mielenkiintoista oli huomata, että kun elokuussa lähtee hankkimaan lankoja kesän lehden ohjeisiin, niitä ei ole enää saatavana kaupassa eikä myöskään Novitan nettikaupassa, mutta onneksi Neulevakka pystyi palvelemaan tässä. Vähän turhan lyhyt on näiden lankojen ja värikarttojen kierto.

Keskimmäiseen olen varannut värin perusteella oranssisävyisen Puro Batikin. Tämä malli ei ensi näkemältä kiinnittänyt huomiota, mutta näin sen myöhemmin eräässä blogissa ja vaikutti mukavalta mallilta.

Nämä Nallen raitalangat tai mitkään muutkaan vastaavat eivät ole minua aikaisemmin innostaneet, mutta tässä oli jotain niin räsymattomaista että hankin juuri mallin mukaiset langat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti