torstai 16. tammikuuta 2014

All You Knit Is Love

Toinen Tyynykirjasta tekemäni tyyny on tämä ihana tekstityyny, johon rakastuin heti mallin nähtyäni. Ja tuo lausekin on kaunis, rakkauden töitähän nuo neuleet jotenkin aina on. 
Lankana luonnonvalkonen ja grafiitinharmaa Nalle. Luonnonvalkoista sentään saa vieläkin, harmaata onneksi löytyi nyssykkä vanhoista varastoista.
Sasha sointuu hyvin väreihin.
Aika yksitoikkoista on tuo teksti luettavaksi kyllä.

Jo aikaisemmin ovat valmistuneet nämä lahjasukat. Lankana vanhaa vihertävää 7 veljestä, jossa tummanvihreitä pisteitä. Mielestäni tuohon aikaan lanka oli vielä nykyistä paksumpaa. Sukkien ohje on Eilen tein -blogista, kiitos sinne! 


5 kommenttia:

 1. Toi tyyny on aivan huippu! Sää oot niin taitava! Mun mielestä seiskaveikka on epätasalaatuista. Valkoinen on selkeesti ohuempaa, kuin esim. harmaa :( se ei ole kiva samassa työssä.
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo 7 veljeksessä on eri väreissä ihan eri tuntu, paksuus ja jopa tuoksu! Mulla on yksi luonnonharmaasta tehty villatakki jota en voi pitää kun se haisee iha n lampaalle 😛

   Poista
  2. Niin ja kiitos! Tykkään itsekin ihan älyttömästi tuosta tyynystä 😊

   Poista
 2. Hei! Satuin löytämään blogisi googlaamalla "revontulineule".
  Olen siis aivan ihastunut kyseiseen neulemalliin - itselläni oli sellainen lapsuudessa ja nyt haaveissa saada samanlainen hankituksi. Itsekin kai sen ehkä neuloa voisin, mutta koska edellisen neulepuseron neulomisesta on vierähtänyt liki 3-kymmentä vuotta tuntuu helpommalta kokeilla ensin muuta reittiä. Oletko itse tehnyt myyntiin kyseistä neuletta? Tai olisiko kiinnostusta tehdä ja jos niin millaiseen hintaan? :)

  Yst. terv. Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija! Ota rohkeasti vaan puikot käteen ja neulomaan :-) Aina joskus tulee kyselyjä ja "tilauksia", mutta en ole ruvennut tekemään muille, kun sen hinnan määrääminen on niin kovin vaikeaa. terv. Varpu

   Poista