sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulupullaa

Tällaisia joulupullia teen useimpina jouluina, varmaan kotoa opittu "malli". Tässä pikkupullat ennen ja jälkeen paiston (todistaakseni, että kyllä minä yritän tehdä pieniä pullia).


 
Tein myös toisenlaista äidiltä opittua pullaa, eli rullan, joka täytetään voilla, fariinisokerilla ja rusinoilla. Rullasta tehdään sitten kranssi, jonka ulkosivuihin leikataan viiltoja. 

2 kommenttia:

  1. Voi! Minäkin olen syönyt Hirsikankaan "oikeassa Mummulassa" Äitisi leipomaa pullaa...se oli hyvää ja kun Mummu vielä laittoi siihen voita päälle :)
    KIITOS tästä ihanasta muistosta!
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Äiti oli kyllä varsinainen pullamestari, leipoi lukemattomat kranssit, jokaiselle suvun vauvalle "rotinat" viemisiksi. Ne oli kyllä hienompia kuin tämä, saksilla leikattiin viipaleita ja käännettiin vuoroin vasemmalle, oikealle ja keskelle, tuli sellainen suomukuvio.

    VastaaPoista