maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kadonneet käsityöt, osa 3


Tämän mallin toteutin juuri tällaisena, lanka oli ihana Victoria. Käytin tätä itsekin, vaikka miehelle sen olinkin tehnyt. Valitettavasti vain Victorian joukossa oli lankaa, jonka villa oli jäänyt käsittelemättä vanumattomaksi, niinpä tämäkin pusero erään kerran ilmestyi pesukoneesta koossa XXS.

SKK 10/1983

Tämän ohjeen myötä joudun lisäämään tunnisteisiin kirjonnan, vaikka jääneekin ainoaksi työksi sitä lajia. Kirjoin tämän kuusenalusmattoon villalangoilla säkkikankaalle. Matto on toki edelleen tallessa ja käytössä koko vuosi, mutta en jaksanut lähteä sitä kaivamaan varastosta näillä helteillä. Työ vaati myös ompelua, sillä pyöreä matto on ympäröity punaisella kanttinauhalla.

SKK 12/1983
  
Näistä vauvaneuleista muista jotain tehneeni, todennäköisesti myös näissä väreissä. On jännä, kuinka tällaisen joskus toteutetun mallin nähdessään muistaa parhaiten käsillään, eli sen, miltä työ tehdessä tuntui.


Tämä voi sisällyttää tavallaan sekä kadonneisiin että suunnitelmiin, sillä tämä SKK-lehden numerossa 7/1984 ollut työ on edelleen kesken. Ihan tarkkaan en nyt muista missä - siis myös kadonnut. Kimonohihat ja venepääntie ovat taas muotia, joten ehkä tämä pääsee joskus valmiiksi asti (sitten kun mahdollisesti löytyy).

Päivitys 3.5.2015

Löytyihän se puoliksi tehtynä ja nyt se on valmis!

Kaikki valmistuu aikanaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti