lauantai 14. kesäkuuta 2014

Luettua ja neulottua


Käsityöntekoni on ollut pitkään aika lailla virkkauspainotteista, niinpä oli mukava välillä neuloakin jotain. Westonin ja Taylorin Vintageneuleet-kirjasta löytyi Nooralle tämä Marilyn-neule. Ohjeessa oli käytetty muuta bambulankaa, mutta tein tämän Novitan Bambusta, puikot ½ numeroa ohjetta suuremmat. Näin koko on kirjan L:ää isompi, vaikka tein puseron muuten sen mukaan.

Pääntielle tehtiin ainaoikeinneuleella kaitale, joka ommeltiin valmiiseen pääntiehen. Olisin vielä lopuksi halunnut korvata sen paikalle neulotulla joustinneulepääntiellä, mutta Noora oli tyytyväinen puseroon sellaisenaan ja ehti saada sen Englannin reissulle mukaan. 


Jotain olen lukenutkin, jo jokin aika sitten Ronald D. Siegelin Tässä ja nyt - Yksinkertaisia harjoituksia arkipäivän ongelmiin, joka jatkaa mindfulness-teemaa. Jotain alkaa ehkä pikkuhiljaa tarttua itseen ja omaan käyttäytymiseen, asioita katsoo vähän eri tavalla ja ennen kaikkea tarkemmin.


Pullopostia on Jussi Adler-Olsenin kolmas Osasto Q:sta kertova kirja, ja mielestäni paras. Kaksi muutakin olivat laatudekkareita, mutta tämä oli erityisen pirullinen juoneltaan ja ajoittain joutui oikeasti pidättämään hengitystään, niin jännittävä tarina oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti