keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kiva takki ja taas uusi huivi

Tämä syksy on ollut yllättävän hiljainen käsityön saralla, samoin lukemisen - tietotekninen vempain pääsi ohittamaan hetkeksi nämä molemmat! Vaan eiköhän se tilanne siitä normalisoidu pikkuhiljaa, ja olihan tässä jo ehkä vähän liiankin intensiivinen käsityöjakso, jolloin kaikki muu jäi sivuun.

Tässäpä tuotoksia: 7 Veljestä Nostalgia -langasta tehty jakku ja Wingspan-huivi Polku-langasta.
Punainen Nostalgia odotti komerossa vuoroaan pari vuotta, ostin sitä heti kun se tuli uustuotantoon. Wingspan taas on ollut pitkään laukussa matkakäsityönä. Värit tässä ovat taas vähän sinne päin, allaolevassa kuvassa on varmaan jakun väri lähinnä oikeaa.


Takin malli on Novitan Syksy 2005 -lehdestä, ja siinä se oli toteutettu Aino-langasta. Aika hyvin onnistui kuitenkin muokkaaminen ohuemmalle seiskaveikalle, ja väri on lähes sama. Lisäsin malliin taskun, sen reunuksen pitäisi näkyä ylläolevassa kuvassa vaikka melko hyvin sulautuukin pohjaan.

Laitoin takin heti uutena pesuun. Näin sain oiottua kunnolla saumat, ainaoikeat ja varsinkin tuon kuvioneuleen. Siihen olisi kannattanut valita isommat puikot kuin muuhun neuleeseen, mutta tajusin liian myöhään.                                                                                                                                                                          Huivin Polku-lanka on sävyltään Punajuuri ja se on kyllä kuvaava, lanka on kuin punajuurivedessä värjätty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti