perjantai 18. lokakuuta 2013

Perjantaiherkkua (ja lauantai-)

Nachoja alkoi tekemään mieli, siispä nettiin ohjetta etsimään. Voin laittaa ohjeen tähän kyllä kuin omanani, sen verran paljon sitä muokkasin. Ohje sisältää tuotesijoittelua :-)

NACHOS-VUOKA

Nachos-sipsejä n. 300 g

Tomaatti-jauhelihakastikkeeseen:
Rasvaa ruskistamiseen
800 g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia (200 g)
n. 1,5 tl suolaa
4 tl pippurisekoitusta
Chilijauhetta muutama huiskaisu
400 g chilitomaattimurskaa
2 punaista chilipalkoa (mietoja)
1 prk Pirkka-dippikastiketta
1 prk Alpro soija-ruokakermaa
1 prk säilykemaissia
n. 200 g juustoraastetta

Jauheliha ruskistetaan ja maustetaan suolalla, lisätään sipuli ja kuullotetaan.
Lisätään mausteet, chili,tomaattimurska, maissi, kerma ja juustokastike.
Keitetään jonkin aikaa nesteen vähentämiseksi.
Uunivuokaan kerroksittain kaksi kertaa soosi - sipsiä - juustoraaste.
Gratinoidaan 250 asteessa n. 10 minuuttia.

Ja tältä se näytti:


Seuraksi myös netin ohjeistuksella texmex-ruoan kanssa passeli Bear Flag California Dark Red Wine.
Aikaisemmin ei ole viini maistunut texmexin kanssa, mutta tämä oli hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti