torstai 17. lokakuuta 2013

Onnistuuko päivitys iPadilla?

Sitten toinen kuva tuonne alas tietenkin - ja tämä teksti tänne ylös, tottakai. Eli tässä jutussa on kaikki aikalailla ylösalaisin

Noh, muuten melkein, mutta eka teksti on tuolla alhaalla, sitten kuva ja nyt tämä viimeisin teksti.

Kuvassa menossa oleva villatakin teelmä sekä pari kirjaa jotka odottavat lukijaansa. Saattaa vähän viivästyä. Tämän laitteen kanssa värkätessä.


Toinen ilta uuden laitteen opettelua. Bloggerin sovellus oli ladattuna mutta päädyin yrittämään tämän tekemistä netistä tutulla tavalla. Sinne en onnistunut löytämään ottamaani testikuvaa. Koetetaanpa uudestaan...

4 kommenttia:

 1. Onnea uuden iPadin omistajalle! mulle se laite on vieras, puhelimen omistan ja läppärin, ovat kyllä käteviä, joten uskon sinun innistuvan, olethan muutenkin "näppärä tyttö", kuten isäni usein sanoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, olen siitä kauan haaveillut :-) Hankala oli kyllä ensipäivitys, kaikki tuli väärään järjestykseen! Eikä tuo kuvanlaatukaan nyt mitenkään huikaiseva ole.
   Käyttikö isäsi tuota ilmaisua siis yleensä, vai juuri minusta?

   Poista
 2. Isäni tarkoitti nimenomaa sinua, muistan oikein hyvin, kun vielä Ulavan loman jälkeenkin isä kehui, kuinka Varpu oli "näppärä tyttö"
  Joten usko pois! Osaat!
  jos minä kalkkis opin Macin kanssa ja iphonen kanssa, kyllä sinä yhden iPadin päihität :)
  tuksu-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että! Kyyneleet tuli silmiin, kyllä sitä tulee vanhemmiten herkäksi ;-) oli vaan niin kiva kuulla niin monen vuoden jälkeen tuulahdus lapsuudesta :-)

   Poista