tiistai 8. toukokuuta 2012

Värienergiaa

Kaustisen kirjastossa on 2.5.-31.5.2012 esillä Carla Kujalan taidenäyttely, jossa akryyli-, grafiikka- ja lyijykynätöitä sekä käsityönä tehtyjä koruja. Tuo näyttely ilahdutti minua aivan valtavasti, töiden värit toivat iloa elämään, ja vaikutus jatkuu vielä monen päivän jälkeenkin. Tässä muutama esimerkki töistä, kuvat otettu Carlan luvalla. Valitettavasti vain kamerani ei tee oikeutta värien kirkkaudelle.


          
Kun olin nähnyt nämä työt, muistin, että minulla on jossain varastojen perukoilla aidot retroverhot, joista varmasti saa värienergiaa jos jostain! Verhot löytyivät ja ripustin ne kodinhoitohuoneeseen. Sateinen kevät(talven) päivä muuttui aurinkoiseksi, varsinkin kun vielä laitoin lattialle melkein yhtä keltaisen maton.


Verhojen ripustus on väliaikainen ja käänsin ne turhan lyhyeksi, mutta tämä korjaantuu kun saan ompelukoneen käyttöön.

Verhojen energialla sain samana päivänä raivattua suuren osan kodinhoitohuoneen ikuisuuskasoista, vain yksi jäi nurkkaan ja sekin siististi pyykkikoriin. Tätä kuvaa otettaessa kaaos oli vielä olemassa, siksi rajaus 


Varastin jälleen joltain toiselta blogin pitäjältä idean "signeerata" itse otetut kuvat, tässä blogin otsikon fontilla Bradley Hand ITC.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti