sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Lisää värienergiaa, ajatuksilla ja sanoilla kikkailua

Pitkästä aikaa on jotain käsityötäkin valmistunut. Viime aikoina "ongelmana" on ollut se, että valmiiksi ei tahdo tulla mitään, kun aina pitää aloittaa uutta.

Tämä tunika on neulottu Dropsin ohjeella ikivanhasta Rondon Suvivuokko-langasta, jonka koostumus on 75 % puuvillaa ja 25 % pellavaa, eli ihanteellista kesäneuleeseen. Väri on niin kirkas, että lampunvalossa neuloessa välillä häikäisi! Lankaa kului 360 g, erästä jäikin vielä ja menossa on nyt neule siitä ja kahdesta muusta jämäoranssista. Hihat tein pidemmiksi kuin ohjeessa ja itse tunikan lyhyemmäksi, puuvillalla kun on taipumus enemmän venyä kuin kutistua käytössä.

Jotain sentään tulee myös luettua, viimeksi näitä huumoripainotteisia. Alivaltiosihteerin Joukossa virallisuus tiivistyy on tuttua sanakikkailua, lyhyitä tarinoita, joukossa anagrammeja.

Varsinainen helmi taas oli (taas) Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike. Kyröllä on niin paljon viisaita ajatuksia ja taito tuoda ne esiin lämpimän huumorin keinoin. Todella nautittava kirja! Tämän jälkeen ymmärtää vielä paremmin, miksi Kyrö on ilmoittanut syntyneensä aivan liian myöhään, hän kuuluisi mieluummin vanhoihin hyviin aikoihin.
Tässä vielä tuo pusero "täytettynä". Vaikka se tuossa henkarilla näyttääkin varmaan paremmalta, tykkään itse, ettei ole hullumpi päälläkään. Värikin on tässä kuvassa aidompi, vaikka kännykkäkuva muuten ei niin laadukas olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti