tiistai 3. joulukuuta 2013

Jotain pientä

Kamerasta ainakin loppuivat patterit tänä iltana eikä uusia ollut varalla, liekö siinä syy näihin tosi huonoihin kuviin tällä kertaa. Ainakin punainen patterivalo vilkkui koko ajan. 

Tällaista tuubihuivia olen hiljokseen kutonut sivutyönä, kaksi kerrosta Silmua ja kaksi Rose Mohairia ainaoikeaa. toisella puolella näkyvät raidat, toinen on melko tasaisen kirjava. Ja kuvat enemmän tai vähemmän sameita ja värit päin seiniä.

Tämä alimmainen salamakuva varsinkin antaa aian liian kirkaat värit, joissa ylemmissä ne on vähän paremmat. Ja tuo upea neuletunika joka kuvassa näkyy, on Auli-siskon tekemä, lempineuleeni.


Jo pari vuotta sitten olin aloittamassa Kotivinkin ohjeella latvatähteä kuuseen Novitan Gold -langasta. Aloitin silloin yksinkertaisella langalla mutta nyt tein sitten tähden valmiiksi asti kaksinkertaisella langalla nelosen koukulla.

Ensin oli epänääräinen lonkerojuttu,
joka kastelulla ja venytyksellä alkoi jo vähän muistuttaa tähteä. 
Ihan rasvattomalla maidolla tätä ei varmaankaan saa kovetettua, pitänee hankkia tekstiilinkovettajaa, sellaisten kanssa en aiemmin olekaan ollut tekemisissä. Sitten vielä rautalanka latvaan kiinnittämistä varten. Kuvan valmiista otan sitten jos ja kun tämä sinne latvaan asti lopulta päätyy.

Ohje oli jotenkin outo, en millään saanut noudatettua sitä aivan tarkasti, mutta tällaisessa työssä se ei ole niin kovin tarkkaa - edes minun mielestäni, vaikka tapaankin olla nipottaja ja saatan purkaa pitkästikin jos huomaan virheen jossain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti