perjantai 14. kesäkuuta 2013

Välillä valmistakin

Tuntuu että olen vääntänyt näitä kahta työtä loputtoman kauan. Varsinkin maton kohdalla se pitää paikkansa, koska olen tehnyt sen oikeastaan kolmeen kertaan. Ensin eri mallilla melkein valmiiksi kunnes kude loppui kesken. Sitten purkaaminen puoleen väliin koska siellä oli (ohjeessa ollut) virhe. Virkkaaminen uudelleen valmiiksi tiukempaan, jonka seurauksena keskelle jäi iso kohouma koska se oli löysempää käsialaa.  Vielä purkaminen kokonaan ja vihdoin valmiiksi!  Ohje on Kauhavan Kangasaitan Aura-matto, kude Lilli ontelokude, jota meni vähän vajaa 4 kg kun jätti toiseksi viimeisen kierroksen virkkaamatta, koukku nro 8.  Halkaisijaksi  tuli 127 cm.

Olisin halunnut tehdä maton tällä samalla kuviolla, mutta siitä siis ei kerta kaikkiaan tullut mitään ja parin kerran jälkeen teki mieli vaihtaa kuviota.

Pusero taas on omasta päästä kehitetty, tuon värisiä reiällisiä puseroita sattui silmään kaupoissa ja ihmisten päällä, muistin sitten että minulla on Luxus Cottonia tuota väriä. Mallineule on Dropsilta. Pääntie jäi turhan suureksi, pienensin sitä virkkaamalla ympäri *1 p 1 kjs*.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo paita, itse oon yrittänyt ihan kaupasta metsästää tuollaista reikäneuletta jo jonkin aikaa, mutta ei vaan satu "tarpeeksi hyvää" kohdalle ;)

    Niin, ja ei tuossa matossakaan mitään vikaa ole :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :-) En oikein osaa vielä näitä Bloggerin kommenttijuttuja, kun niitä tulee harvoin. Tämä piti ensin käydä hyväksymässä, olen kai ruksannut jonnekin sellaisen ehdon ;-P

    VastaaPoista