lauantai 1. kesäkuuta 2013

Uusi Love Story ja ongelmia virkkaustyön kanssa

John Green: Tähtiin kirjoitettu virhe 

Sain tämän kirjan luettavaksi Nooralta. Kyseessä olikin nuortenkirja, ja lajityyppiin totuttelu vei hetken. Itse asiassa en ole tainnut koskaan oikein varsinaisesti nuortenkirjoja lukeakaan, maku on ollut aina vähän raskas. 

Tämä oli joka tapauksessa hyvä kirja kaiken ikäisille, jos nyt 'hyvä' on sana, jota voi käyttää kahden syöpää sairastavan nuoren suhteesta. No suhde on tietenkin aina hyvä asia, tässä kirjassa myös kovin kaunis, mutta olosuhteet eivät aina ole ihmisten puolella. Itkuhan tässäkin tuli, vaikka ehdoin tahdoin nyyhkyksi tätä tarinaa ei missään tapauksessa oltu tehty, päinvastoin, huumoria viljeltiin kiitettävästi.

Käsityörintamalta väliaikatietoja sen verran, että taistelen jälleen kerran virkatun maton ohjeen kanssa. Jo kerran aikaisemmin tekemäni matto jäi ensinnäkin yhtä kerrosta vaille, kun tällä kertaa ei riittänyt edes 4 kg kudetta. Sitten hermostuin krs:lla 12/22 olleeseen ohjeen virheeseen ja purkasin maton tänään siihen asti. Yritän nyt saada tolkkua ohjeesta aiemmin tekemäni onnistuneen maton kuvan avulla. Virheen korjaaminen tuskin auttaa kuteen riittävyyteen, mutta onpa yksi rassaava asia vähemmän, gggrrrr.........

(Fonttikokeilu jatkuu: Philosopher)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti