maanantai 3. syyskuuta 2012

Mummomeininkiä


Kun ihmisellä on keinutuoli, pitää olla myös matto sen alle, tottakai. 

Minulle oli jäänyt kaksi kiloa Kauhavan Kangas-Aitan Lilli-ontelokudetta, ja ensimmäinen idea oli tehdä pyöreä Marjukka Tyrväisen suunnittelma Marketta-matto. No, siitä tulikin ihme kraaterimatto kuten kuvasta näkyy. En tykännyt!

Lisäksi kude loppui kesken pari kierrosta ennen loppua, joten purkasin tämän ja tein Silja Palviaisen Helminauha-maton. Sillä erotuksella, että kuviokertoja on vain kaksi ja päihin lisäsin nuo reunukset.Keinussa on "luonnos" keinutuolinmatoksi eli ensimmäinen kokeilu afrikankukasta. On se kyllä ihan nätti, täytyy kehitellä vielä ideaa ja värejä. Ennen sitä olisi myös tehtävä valmiiksi ainakin yksi virkattu jakku, josta ei edes vielä kovin paljon ole valmiina. Se on samaa punaista kuin tämä ruusu.

Kahden maton virkkaaminen neljässä päivässä 8 ja 10 numeron koukuilla tuntuu sen verran käsissä ja koko kropassa, että nyt on ihan mielenkiintoista kokeilla miltä numero 2 koukku ja ohut puuvillalanka tuntuukaan.

Tällä kuvalla ei varsinaisesti ole mitään funktiota, mutta eipä meinaa tänne bloggeriin edes asettua. Kuvien tuominen samoille paikoille kuin ne olivat Vuodatuksessa ei ole ihan ongelmatonta. Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti