sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tilaustyö

 Tein viikonlopun aikana itselle kaksi ilsää samanlaista lasipurkkilyhtyä kuin alla, neliönmallisia purkkeja oli sen verran. Noora tahtoi sitten itselleen myös, haussa oli vanhan roosan värinen kalastajalanka mutta sitä ei löytynyt mistään, sen sijaan löytyi kiiltävää ruskehtavaa lankaa, josta joskus olen kutonut pyöreän liinan. 

Malli tässä on yksinkertaisempi kuin aikaisemmissa, en saanut sillä kuviolla syntymään sopivan kokoista. Tämä lanka on tosin sen tyyppistä, jotenkin löysää, että siinä ei välttämättä kuvio olisi kovin hyvin erottunutkaan.

Punaista lankaa etsiessä kävi selville, että myös virkkauslankoja on kuitenkin laatikoihin siunaantunut sellaisia määriä, että niitäkin töitä voisi tehdä enemmän.

Hakiessani jokin aika sitten ohjetta vanhoista käsityölehdistä tuli mieleen, että vanhoja lehtiä voisi alkaa mennä läpi niin, että tekisi jokaisesta jonkin mallin käyttäen jämälankoja joita löytyy laatikkokaupalla. Tosin sitä ennen varmaan muutama muu työ valmiiksi, täällä osa tällä hetkellä mielessä olevista suunnitelmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti