torstai 15. huhtikuuta 2010

Lohdutuslankoja

Mikäänhän ei tunnetusti saa tällaista neuloosista kärsivää ihmistä paremmalle tuulelle kuin muutama kerä uutta lankaa (uusi kirja ajaa tosin saman asian) . Niinpä sitten tällaisena matalapaineisena päivänä suunnistin töitten jälkeen halppikseen. Ajatuksena oli ostaa jotain liukuvärjättyjä lankoja pari kerää tehdäkseni niistä baktus-huivin.

Otinkin pari kerää Novitan uutuuslankoja Tico Ticoa ja Puro Batikia kumpaakin (ja ruskeana, kiitos). Tuosta ticoticosta voi sitten vaikka tehdä sukkia, ellei huivia synny.  Lisäksi otin ainoat jäljellä olevat Purot, kaksi kerää väriä Tundra. 

Nuo olivat normaalihintaisia, sitten katsahdin vasta alekorin suuntaan. Siellä oli oranssia Malibua 4,50 € / 100 g. Roosaakin olisi ollut, mutta se ei ole minun värini. Otin sitten kaikki eli kymmenen kerää. Tästä ihan samasta langasta olen aiemmin tehnyt tämän tosi mieluisan puseron, turkoosista taas tällaisen kokeilun, joka itse asiassa on vieläkin tekemättä uusiksi niin kuin suunnittelin. Ellei parempaa mallia löydy, voisin itse asiassa tehdä tästä uudesta oranssista langasta tuon turkoosin puserona, sitähän minulla siis ei enää ole, vaan jakku.

Uutta lankaa varastoihin tuli siis kaikkiaan 1,5 kiloa. Nyt voisi olla sopiva hetki aloittaa se lankojen punnitseminen, ja yrittää huolehtia siitä, ettei uutta tule hankittua enempää kuin on valmiiksi työksi syntynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti