torstai 10. syyskuuta 2009

Välipalapakinoita

Juhani Mäkelä Erikoisasiantuntijan maailmat  oli sopivaa luettavaa tällaiseen tilanteeseen, jolloin ei juuri tule luettua kuin satunnaisesti ohimennen. Lyhyet pakinat erilaisista Suomen ja maailman ilmiöistä olivat ihan hauskoja ja kekseliäitä. Eipä tämä maailma paljon ole muuttunut reilussa kahdessakymmenessä vuodessa, niin ajankohtaisia aiheita pakinat usein käsittelivät. Piti oikein tarkistaa, että kirja todellakin on kirjoitettu "jo" vuonna 1986.

Kodin raivaus eteni tänä iltana kodinhoitohuoneeseen, jossa aloitin käsityölehtien järjestämisellä. Laitoin ne jopa aikajärjestykseen, mutta varaamani 10 lehtikoteloa eivät riittäneet alkuunkaan, tarvitsen varmaan vielä toisen mokoman lisää. Menin sitten muutkin kaapit läpi, ja se osuus on sitten valmis.

Mitähän sitä huomenna keksisi vapaapäivän ohjelmaksi? Ai niin... varaston raivaus (siivous on liian lievä ilmaisu). Uusi tavaralava on tulossa parissa päivässä, ja jotenkin taas on vapautunut tila täyttynyt kaikesta muusta, niin että laatikkoakaan uutta tavaraa ei sisälle mahdu ennen massiivista operaatiota.

Laitanpa tähän vielä kuvan uusista hienoista viisikymppiskeinutuoleista. Kyllä kelpaa nyt kutoa tai lukea, tuolit ovat tosi mukavat ja vielä mukavan näköisetkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti