tiistai 8. syyskuuta 2009

Lankainventaario


Jostain syystä näin syksyllä iskee aina jonkin sortin kotonariehumisvimma - joku projekti huushollin uudelleen järjestämiseksi tms. Se varmaan tasapainottaa jotenkin muutaman kuukauden lähes pelkästään ulkona vietettyä kesää, jolloin juuri ja juuri kävin sisällä nukkumassa.

Nyt olivat vuorossa langat. Niitä on joka huoneessa (keittiössä ei ehkä...) - kaapeissa, laatikoissa, arkuissa, kasseissa... Samoin kuin myös käsityölehtiä, mutta niiden vuoro onkin seuraavaksi.

Tässä eivät tosin vielä ole kaikki langat, ja näistäkään kaikille ei riittänyt laatikkoa. Muutama kassillinen vielä varmaan kertyy, kun menen läpi loputkin kodinhoitohuoneen kaapit ja laatikot, mutta ne ovat sitten sellaista värin mukaan lajiteltavaa sekalaista tavaraa.

Toistaiseksi omissa laatikoissaan ovat 7 veljestä, Nalle, mohairlangat, puuvilla/sekoitelangat, mustat/harmaat, Victoriat, Milanot (jostain 80-luvulta, mutta niille minulla on mallikin valmiina), Birgitta (ehkä 70-luvulta).  Kolme kassillista on värin mukaan lajiteltuja ja kaksi sisältää tämän syksyn uusimmat langat.

Huomenna jatketaan, täytyy tässä kutoakin välillä, että saisi noita vähän vähemmäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti