torstai 26. maaliskuuta 2009

Lukulöytöjä

Luin ensimmäisen Erlend Loe -kirjan Naisen talloma, eikä ole kirjailijaa suotta kehuttu. En ole pitkään aikaan lukenut yhtä helppolukuista kirjaa, jossa samalla sanotaan niin paljon - yksinkertaisia lauseita monimutkaisista asioista. Todella nautittavaa tekstiä, ja parasta on se, että lukematta on vielä monta muuta. Uuden hyvän kirjailijan löytäminen on aina yhtä onnellinen asia!

Kotihommia ja 'bisnestä' tehdessä olen kuunnellut tänään The Essential Scorpions sekä Jamie Callumin Twenty Something.

Hain tänään kirjastosta myös toisenlaista luettavaa ystävien suosituksesta, Diana Cooperin Ihanat Enkelit. Luin jonkin matkaa alusta ja vaikuttaa kyllä enemmän kuin mielenkiintoiselta. Sisältö on kuitenkin tavallaan niin mullistava, että joudun lukemaan ainakin ensin vain vähän kerrallaan, asian on annettava hautua välillä.

Ja etteivät käsityöt vallan unohtuisi, lähden tästä loppuillaksi neuleen pariin. Kaarrokeliivi on kuviovaiheessa, loppu etenee vähän hitaammin kuin tähän saakka.

Sain Niinalta linkin Marimekon uutuuslaukkusivulle, ja kuume iski kerralla. Nämä on aivan PAKKO SAADA. No ei ehkä kaikkia, mutta joku varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti