maanantai 17. tammikuuta 2022

Kaikenlaista kertynyttä

Tätä neuletakkia kesti kyllä väkertää, niin mukava työ kuin se olikin. Parasta siinä on ihana lanka, Novita Woolly Wood, väri Mätäs. Malli on nimeltään Allegro ja se julkaistiin Novitan Kevät 2021 -lehdessä https://www.novitaknits.com/fi/allegro-pitsineuletakki-novita-woolly-wood  

Tällä hetkellä olen tekemässä punaista poolokauluspuseroa samasta langasta. Toivon todella että myös käyttöominaisuudet ovat yhtä hyvät kuin neulomistuntuma. 

Tämä työ voisi mennä osastoon 'Askartelu'. Kyseessä on joululahjaksi saamani Legon kirjoituskone. Siihen sisältyy muistaakseni 2029 palaa sekä erinomaisen tarkka ohjekirja joka vaiheesta. Aivan mahtavan mukava homma oli tätä tehdä! Melko nopeastikin se meni, piti jopa yrittää vähän venyttää iloa useammalle päivälle. 


Juan Jacinto Muñoz Rengel: Luulosairas palkkamurhaaja

Olipa hauska ja ovela tämä teos espanjalaiselta kirjailijalta, jolta ei aikaisemmin ole suomennettu kirjoja. Tämä on julkaistu alunperin jo vuonna 2012, joten korkea aika oli saada käännös, toivottavasti lisääkin on tulossa. 

Luulosairauskin voi olla taidetta ja elämän sisältö, tästä voi jokainen ottaa vähän opikseen - siis olemaan olematta kovin luulosairas. Sen sijaan päähenkilön ammattia ei tee mieli kadehtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti