Käsityösuunnitelmia


Langat valmiina!


Lankoja ei ole hankittuna, mutta tuon paksuisia löytyy jämälankoina pariinkiin tunikaan varmasti!
29.1.2020


Color Pooling -huopa on myös suunnitteilla ja lankakin valmiina. Kuitenkin on vielä epävarmaa, soveltuuko ko. väri Nalle Taika -langasta tähän tekniikkaan. Ellei, siitä syntyy jotain muuta!
Ruskea villatakki kaapissa olevasta meleeratusta langasta, mallissa palmikkoa etureunoissa.Revontulitunika
Grafiitista ja Novitan "perinnekirkkaista" väreistä - näyttääköhän se sitten tällaiselta valkoisen mallin negatiivilta?


Rozeta Cal Twilight - uuuuh! langat tilattu 27.1.2020, Scheepjes Colour Crafter

 (tilattuna 27.1.2020)

Ja hups! Tilasin 10.2. langat myös tuohon High Noon -Cal'iin, kun Wool Warehouse'sta halvalla sain... Oh my!

Lankavan taskuneule, Alize Cashmira 17 Petrooli

https://www.lankava.fi/fi/downloadable/download/linkSample/link_id/399/

 20.4.2020 taitaa olla onnenpäiväni! Menin Lankavan muuttoalennusmyyntiviestin perusteella selailemaan, olisiko tämä lanka tarjouksessa. Etusivulla ei vielä ollut, mutta - juhuu! - kaikista langan väreistä juuri toivomani petrooli oli peräti 75 % alennuksessa! 100 g kerä maksoi vain 1,62 euroa, sen edullisemmaksi ei hyvä lanka voi tulla.Kaksivärisenä vielä hauskemmat, näitä voisi tehdä "jemmaan"

https://www.novitaknits.com/fi/fi/neuleohjeet/lehtikuvioiset-tossut-arkistomalli/ohjeet

Tämä tuli ohjeita selatessa vain vastaan, hauska jakkuidea.

https://www.novitaknits.com/fi/naisen-neulejakku-novita-joki?startcustomization=1 


Elämä on runo KAL #2 kuvan väreillä.4.11.2014
Vaikka vihreä ei ole lainkaan minun värini, tämä Alice Starmoren malli ihastutti välittömästi upean kuvionsa ja erikoisesti myös värinsä puolesta.


Koska Virtual Yarn -sivustolta tilattuna autenttiset langat tähän neuleeseen olisivat maksaneet n. 160 €, päädyin värin perusteella tilaamaan lankaa Dropsin alpakka-alesta, hintaa tuli noin satasen vähemmän. Lanka on tosin myös huomattavasti ohjeen lankaa ohuempaa, joten joudun muokkaamaan mallia, mikä on sinänsä harmi, kun näin hienosta mallista on kyse. Alkuperäinen ohje minulla on Starmoren kirjassa Aran knitting.

Kesätyönä minulla oli kalalangasta verhokappa, joka jäi syksyn tullen tällaiseen vaiheeseen. Tarkoitus on tehdä neljä samankokoista kappaa niin, että ne riittävät olohuoneen ikkunoiden ja oven yli. Mallina vanha sängynpeite, jonka kuvan löysin netistä. Työtä hidasti se, etten millään aikonut saada noita paloja neliöiksi, vaan niistä tuli vinoja, "nurkista venyneitä". Viimein keksin keinon: silmukka koukulle vain takareunasta. 
29.11.2012 Nyt alkaa olla niin paljon materiaaleja hankittuja tulevia töitä varten ja suunnitelmia niistä, että on pantava jonnekin yhteen paikkaan ylös että muistaisi edes osan. Kaikki nuo aiemmin listatutkin ovat toki edelleen tekemättä, mutta niiden jälkeen ja lisäksi on tullut paljon uusia.23.4.2010
Voisin varmaan viikon putkeen selailla netin käsityöblogeja ja muita käsityösivuja - ellen sitä ennen turhautuisi liikaa, sillä niin hienoja malleja sieltä löytyy tekijöiden itse suunnittelemina. Tässä aivan upea malli, jonka ohje löytyy Ullaneuleen sivulta:
Tämän voisi toteuttaa Lankavan alesta joskus ostamastani mustasta sekä liukuvärjätystä Alizesta (?).
Talvi 2007 Naisen kaarrokeslipoveri, myös toteutettavissa monenlaisissa väreissä.

Ufoja:
- beigemeleerattu pitsipusero / Sofil - jäi taas vaiheeseen 27.8., kun aloitin Niinan Puro-neuletta. Hmm...  minähän vuonna tuo mahtoi olla... pusero on joka tapauksessa edelleen kesken 31.10.2011. 
Ja edelleen 25.2.2013. Tuo kuviokaan ei miellytä, seuraava vaihe voisi olla purkaminen ja uusi alku!
- Monioranssi puuvillaneule... ei tule valmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti