keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Anna Glad ja muita

 


Eva Frantz: Kahdeksas neito
Eva Frantz: Sininen huvila 
Antti Holma: Kaikki elämästä(ni) (äänikirja) 
Pearl S. Buck: Mandala 
Eva Frantz: Tästä pelistä pois 

Kolmen tähänastisen Eva Frantzin jännityskirjan perusteella hän on hyvä uusi löytö tähän lajiin. Ensimmäinen Sininen huvila oli huikean jännittävä, toinen Kahdeksas neito vähän tavanomaisempi ja kolmas ja uusin Tästä pelistä pois taas kerralla luettavaa laatua. Aloitin töistä tultua, nukuin päikkärit ja jatkoin yhteentoista kunnes kaikki langanpäät saatiin kerättyä sievään nippuun.

Vaikka en oikein ole innostunut äänikirjoista niin Antti Holman uutuus Antti Holman lukemana oli hankittava. Tutultahan se kuulosti kun on kaikki hänen podcastinsa kuunnellut. Suuria yllätyksiä ei vastaan tullut, hänen elämänsä on jotensakin tutuksi jo tullut ennenkin. Tutut Jumala ja Saatana olivat myös mukana. Mies osaa kirjoittaa, se on selvä. Hän on myös loistava näyttelijä ja siksi ihmetyttää se, että hän ei tunnu itse taitoaan arvostavan tai ei ainakaan siinä tehtyjä saavutuksia.

Pearl S. Buckin Hyvä maa on jäänyt mieleeni vuosien takaa hienona kirjana, siksi lainasin tämän Mandalan kun se Anders-haussa tuli näkyviin hakiessani aivan toista Mandalaa. Sotien jälkeiseen Intiaan sijoittuva romaani ei mitenkään erityinen ollut tapahtumiltaan mutta antoi näkökulman toiseen aikaan ja kulttuuriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti