lauantai 14. maaliskuuta 2020

Mukavia töitä

                                                                               Arnen & Carloksen Rowanille suunnittelema Thorwald-neule ihastutti minut ensi näkemältä. Tilasin ohjeen ja sen mukaisen langan, joka on Rowanin Alpaca Soft DK, ihanan pehmeä lanka. Neuletyössä ilmeni kaikenlaisia pikku ongelmia, joten käytännössä neule on tehty kaikkineen kaksi kertaa. Itse en ollut aivan tyytyväinen lopputulokseen vieläkään, mutta käyttäjä kelpuutti sen kyllä, hyvä niin.                                                                                       Koska lankaa jäi yli, pääsin toteuttamaan myös kauan säilyttämäni Kotilieden käsitöiden pipomallin. Oli tosi mukava ja nopea työ, ja lopputuloksesta tuli oikein tyylikäs.  

Tästä puserosta tuli heti yksi suosikeista. Malli ja lanka ovat LankavanAlize Cashmira on ihana 100 % villalanka, joka oli todella miellyttävä neuloa. Suunnitelmissa on toinenkin taskupaita samasta langasta.

Erityisen tyytyväinen olen siitä, että rohkenin toteuttaa myös taskut, jotka tehtiin trikoosta. Hyödynsin pois heitettävän harmaan poolopaidan helmaa ja ompelin oikein siistit taskupussit saumurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti