tiistai 27. marraskuuta 2012

Ensimmäinen valmis


Tämä oli tämän syksyn ensimmäinen joulupallo. Tykkäsin tuosta mallista kovasti ja tein siksi ensimmäisenä. Tällä mallilla oli kirjassa tehty myös jotain musta-beigejä palloja, sopisivat ihan koristeeksi muulloinkin kuin jouluna.



Tässä taas on kuvanoton jälkeen purkutuomion saanut yritelmä tehdä palloja virkkaamalla. Tokihan se onnistuu jotenkin, esim. levennykset voi tehdä mallin mukaan, mutta kaikki kuviot eivät tällä tavoin onnistu. Tämäkin kuvio muuttui aivan joksikin muuksi koska virkkauskuvio jotenkin kallistuu oikealle. Lisäksi tekniikkana kirjovirkkaus tässä tapauksessa on valtavan paljon hitaampaa kuin neulominen.

Näiden jälkeen palloja on syntynyt varmaan parikymmentä, mutta langat ovat päättelemättä, höyrytys ja täyttäminen tekemättä. Siinä nyt ei valtavan kauan mene, yhdessä illassa saanee sen satsin valmiiksi. Ai, yksi on sentään valmis, pitääpä ottaa kuva ja lisätä tänne. Tämä ei ole Arnen & Carloksen malli vaan oma kokeilu, yksinkertainen raitamalli jossa halusin kokeilla kultalankaa. Tällaisessa raitamallissa se menee, kuviota tehdessä lanka osoittautui jonkin verran yhteistyöhaluttomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti